Olet täällä

Koteja, joissa laatu ja toimivuus yhdistyvät saumattomasti

Asunto Oy Munkkiniemen Kone koostuu saneerattavasta toimistorakennuksesta sekä Town House -uudisrakennuksesta. Toimistorakennukseen valmistuu 83 asuntoa, tehokkaista 31 neliön asunnoista ylellisen tilavaan 203 neliön asuntoon. Town House käsittää 11 kolmekerroksista asuntoa joiden koot vaihtelevat 164 neliöstä 174 neliöön. Asunnot valmistuvat touko-kesäkuussa 2019.

Saneerattavan kiinteistön huoneistot rakennetaan korkealaatuisiksi ja ratkaisuiltaan moderneiksi, hyödyntäen kuitenkin rakennuksen alkuperäistä ilmettä ja henkeä. Vuonna 1973 valmistuneen rakennuksen ulkoinen ilme palautetaan suurentamalla muun muassa ikkuna-aukkoja alkuperäiseen kokoonsa. Näin asuntoihin tulvii valoa suurista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Huoneistojen 3.–7. kerroksen viherhuoneissa on liukulasit tuoden puiston kauniit maisemat ja raikkauden sisään asuntoon. Town House -huoneistoissa ja konttorirakennuksen ylimmissä 8.–9. kerroksen asunnoissa on viihtyisät terassit tai parvekkeet. 

Munkkiniemen Kone on varustettu laadukkaalla varustelutasolla ja tekniikalla. Huoneistoissa on mm. viilennys, vesikiertoinen lattialämmitys, kotimaiset laatukeittiöt ja -kaapit, Mielen kodinkoneet ja Oras Optima -hanat, Timberwise-parketit, abl-laatat, lukitus iLOQ-järjestelmällä, langaton internet sekä ovipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä. Yhtiön sisääntuloaulat ja autohalli on varustettu valvontakamerajärjestelmällä. Energialuokka C2013.
 
Yhtiöllä on kerhotilan ja pesulan lisäksi kaksi saunaa ja hyvin varusteltu kuntosali. Tontti on yhtiön oma ja poikkeuksellinen harvinaisuus, sillä se on käytännössä puiston ympäröimä. Town House -talon alle tulee kaksikerroksinen autohalli, josta on sisäyhteys Park House -kerrostaloon. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
 
Town House asunnoissa on lisäksi takka ja keskuspölynimurijärjestelmä sekä varaukset murtoilmaisujärjestelmän käyttöönottoa varten.

PARK HOUSE

Toimistorakennus, joka saneerataan laadukkaiksi asuinhuoneistoiksi. Talo on rakennettu pylväiden varaan, osittain viehättävän luonnonlammen päälle. 83 asuntoa.

Tutustu huoneistoihin

Rakennustapaselostus

TOWN HOUSE

Uudisrakennus, joka käsittää 11 kolmekerroksista asuntoa. Town House rakennetaan vanhan toimistorakennuksen vierelle yhtiöön johtavan pihakadun varrelle.

Tutustu huoneistoihin

Rakennustapaselostus