Olet täällä

Koteja, joissa laatu ja toimivuus yhdistyvät saumattomasti

Asunto Oy Munkkiniemen Kone koostuu saneerattavasta toimistorakennuksesta sekä Town House -uudisrakennuksesta. Toimistorakennukseen on valmistunut 83 asuntoa, tehokkaista 31 neliön asunnoista ylellisen tilavaan 203 neliön asuntoon. Town House käsittää 11 kolmekerroksista asuntoa joiden koot vaihtelevat 164 neliöstä 174 neliöön. Asunnot ovat valmistuneet kesällä 2019.

Saneerattavan kiinteistön huoneistot on rakennettu korkealaatuisiksi ja ratkaisuiltaan moderneiksi, hyödyntäen kuitenkin rakennuksen alkuperäistä ilmettä ja henkeä. Vuonna 1973 valmistuneen rakennuksen ulkoinen ilme on palautettu suurentamalla muun muassa ikkuna-aukot alkuperäiseen kokoonsa. Näin asuntoihin tulvii valoa suurista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. 3.–7. kerroksen asunnoissa on liukulasit tuoden puiston kauniit maisemat ja raikkauden sisään asuntoon. Town House -huoneistoissa ja konttorirakennuksen ylimmissä 8.–9. kerroksen asunnoissa on viihtyisät terassit tai parvekkeet. 

Munkkiniemen Kone on varustettu laadukkaalla varustelutasolla ja tekniikalla. Huoneistoissa on mm. viilennys, vesikiertoinen lattialämmitys, kotimaiset laatukeittiöt ja -kaapit, Mielen kodinkoneet ja Oras Optima -hanat, Timberwise-parketit, abl-laatat, lukitus iLOQ-järjestelmällä, langaton internet sekä ovipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä. Yhtiön sisääntuloaulat ja autohalli on varustettu valvontakamerajärjestelmällä. Energialuokka C2013.
 
Yhtiöllä on kerhotilan ja pesulan lisäksi kaksi saunaa ja hyvin varusteltu kuntosali. Tontti on yhtiön oma ja poikkeuksellinen harvinaisuus, sillä se on käytännössä puiston ympäröimä. Town House -talon alle sijoittuu kaksikerroksinen autohalli, josta on sisäyhteys Park House -kerrostaloon. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
 
Town House asunnoissa on lisäksi takka ja keskuspölynimurijärjestelmä.

PARK HOUSE

Toimistorakennus, joka on saneerattu laadukkaiksi asuinhuoneistoiksi. Talo on rakennettu pylväiden varaan, osittain viehättävän luonnonlammen päälle. 83 asuntoa.

Tutustu huoneistoihin

Rakennustapaselostus

TOWN HOUSE

Uudisrakennus, joka käsittää 11 kolmekerroksista asuntoa. Town House on rakennettu toimistorakennuksen vierelle yhtiöön johtavan kadun varrelle.

Tutustu huoneistoihin

Rakennustapaselostus